4e plaats voor onze clubheld Anki de Kiefte

Onze clubheld is Anki de Kiefte. Er is goed gestemd en zo konden we laten  zien dat  haar tomeloze inzet voor DDD wordt gewaardeerd.

In de verkiezing Clubheld 2016 is er dan ook een mooie 4e plaats (van de 37 deelnemers) voor onze eigen clubheld van alle jaren Anki de Kiefte.
Super gefeliciteerd en langs deze weg bedankt voor alles wat je doet voor DDD!
Nadat er in de afgelopen dagen nog druk gestemd is heeft Anki de 3e positie moeten afstaan. De winnaars zijn de Clubhelden van grote Dordtse verenigingen.
Van harte gefeliciteerd allemaal.
Alle DDD’ers bedankt voor het uitbrengen van je stem!

Naam                                                             Vereniging,                            Aantal stemmen    Cijfer:
1. Marius van Pelt  Voetbalvereniging    EBOH                                    205                           9.78
2. Raymond Van Der Vlies –                     D.R.C. De Mol                      149                            9.87
3. Eric Van Dijk –                                        Ckv Oranje Wit                     135                           9.74
4. Anki de Kiefte –                                       DDD                                       106                           9.86


Onze clubheld is dus onze penningmeester Anki de Kiefte………….zonder haar kunnen we niet!.
Zij is naast een organisatietalent de verbindende schakel zowel binnen de vereniging (aanspreekpunt trainsters, ouders en schaatsers ) maar ook naar buiten de vereniging (het contact met Sportboulevard- Optisport, KNSB , gemeente en andere instellingen).
Dit alles doet zij met  veel inzet, kennis en enthousiasme. Zij is super gemotiveerd om de vereniging te ondersteunen en te verbeteren. Daarnaast heeft zij voor eenieder een luisterend en viert ze met passie een overwinning of behaald doel !
Met andere woorden: zij is onze verenigingskanjer!
2016_Dazzling week1_CVE (167)

 

 

 

 

 

Een reactie plaatsen