Op 31 januari en 1 februari 2019 wordt in Hasselt de Ice Talent Trophy verreden.

Donderdag 31-1 mocht Josefine Boer als enige DDD-er aan de start verschijnen van de Ice Talent Trophy in Hasselt. Ze reed in de categorie Basic Novice een mooie en elegante kür en eindigde op een zeer mooie 8e plaats.

Vrijdag 1-2 werden de korte küren gereden in de categorie advanced novice dames en heren en junioren dames.

Julia van Dijk mocht de wedstrijd openen. Ondanks een val bij de drievoudig salchow staat zij momenteel op de tweede plaats.

Britt Harmsen reed een zeer expressieve kür op spaanse muziek. Helaas miste zij haar combinatie. Ze staat momenteel op de 12e plaats.

Bij de heren liet Didier Dijkstra een erg mooie en muzikale kür zien. Ondanks een step out bij de drievoudig toeloop staat hij momenteel op de eerste plaats.

Bij de junioren mocht als eerste van DDD Sophie Bijkerk starten. Zij reed een prachtige kür en behaalde een personal best score! Ze staat momenteel op een mooie 5e plaats in een veld van 26 rijdsters.

Isa van Swieten reed krachtig en liet mooie pirouettes zien. Helaas waren er hier en daar een paar kleine foutjes. Ze staat momenteel 18e.

Dani liet technisch hoogstaande kür zien met twee verschillende drievoudig sprongen. Ook zij verbeterde hiermee haar personal best en staat momenteel op de tweede plaats.