Kunstrijvereniging De Drechtsteden organiseert in 2023 opnieuw de succesvolle en spetterende zomerschaatsstage voor beginnende en gevorderde kunstschaatsers.

Dynamic Dordt Days van 31 juli t/m 11 augustus 2023 op de Sportboulevard in Dordrecht.

Tijdens de Dynamic Dordt Days worden diverse uitgebalanceerde programma’s aangeboden.
Het worden uitdagende weken die jou verder brengen dan een reguliere trainingsweek door de dynamiek, uitdaging en motivatie vanuit de groep en het trainersteam. 
Het DDD-coachesteam is gedetailleerd, vernieuwend en motiverend en laat jou het optimale uit jezelf halen waarmee je als kunstrijder beter wordt. Het team brengt kennis over op wedstrijdrijders op (inter)nationaal niveau en recreatief niveau.
Bij DDD worden rijders kunstrijders begeleid die deelnemen aan Junior Grand Prix georganiseerd door de ISU en werd de clean sweep Advanced Novice behaald tijdens de Challenge Cup 2020.
Het trainersteam van DDD staat in samenwerking met een internationale coach garant voor training op topniveau.

Maksim Spodyriev is al twee seizoenen aangesloten bij het DDD trainersteam.
“Maks” heeft een mooie schaatscarrière, was 2x actief op de Olympische Spelen als ijsdanser in 2018 en 2022 en was deelnemer aan meerdere Europese en Wereld Kampioenschappen in de afgelopen jaren.
Tijdens zijn carrière is hij gestart met coachen en gedurende de Covid-19 pandemie startte hij een online platform met trainingsessies via Zoom met schaatsers over de hele wereld op alle niveaus en leeftijden.
De pagina icecoachonline wordt deels beheert door Maksim.
De kwaliteiten van Maksim zijn off ice & skating skills. Bovendien geeft hij les op een inspirerende manier met veel energie en positiviteit.

Trainen tijdens de  Dynamic Dordt Days 2023 aan het begin van het komende seizoen zal je verder helpen om je doelen te bereiken voor het komende wedstrijdseizoen.
Naast de dagelijkse ijstrainingen in kleine groepen door het DDD-trainersteam bieden we dit jaar opnieuw trainingen met specialisten in dans, krachttraining en andere vormen van off-ice training.

Recreatief, beginners, talenten en hoog niveau!
Wij hebben de juiste groepsindeling voor jou.

Geef aan als je interesse hebt in
-privélessen bij de DDD coaches
-levelen van küren door de Technical Specialist
-lessen op de Pro Spinner
-perfectioneren van je kür

Tijdens de Dynamic Dordt Days is het mogelijk om een sportmassage te boeken.

Klik voor informatie over het programma, tarieven en inschrijf- en annuleringsvoorwaarden.
Leden van DDD bieden we, zoals gebruikelijk, een voordeliger tarief.
Een dagelijkse (warme) lunch is voor alle deelnemers inbegrepen.

Wil je goed voorbereid aan het seizoen 2023-2024 beginnen? Schrijf je dan in voor twee weken Dynamic Dordt Days. Inschrijven voor één week is ook mogelijk.

Inschrijfformulier Dynamic Dordt Days 2023

We mochten ons tijdens Dynamics 2022 verheugen in de interesse en een bezoek aan de ijsbaan door Margriet de Schutter (oud shorttrackster) en fotografe Hanneke Mennens.

Voor schaatsen.nl schreef Margiet een mooi artikel over de Dynamic Dordt Days 2022.

Leven als een kunstrijprof tijdens de Dynamic Dordt Days | Schaatsen.nl