Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Kom je ook schaatsen in de herfstvakantie

Kom je ook schaatsen in de herfstvakantie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen van 18 t/m 20 oktober 2021 op de Sportboulevard, Dordrecht.

In de  lessen van 8.45-10.15 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.  De prijs van de cursus is  € 55,00.
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Inschrijfformulier snelcursus herfstvakantie

Helma Zock

Comments are closed.