Kom kennismaken met de ijssporten in Dordrecht tijdens Super Saterday op 28 januari.

Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het ijs van de Sportboulevard? Dan is dit je kans! Op zaterdag 28 januari organiseren de ijssportverenigingen  onder de naam IJssportinDordt  samen met Optisport op de Dordtse Sportboulevard een Super Saturday.

Deze avond laten de verenigingen zien wat ze in huis hebben. Zo staan er demonstraties op het programma van Kunstrijvereniging De Drechtsteden, IJssportvereniging Alblasserwaard en IJshockeyclub ProClass Dordrecht Lions. Bij de diverse  stands vindt u informatie over het aanbod van de verenigingen en de gratis proeflessen. Iedereen is welkom om te genieten van  deze drie ijssporten! De entree is gratis.

Programma:

18.30u – 18.50u Kunstrijden 18.50u – 19.05u Shorttrack 19.10u – 19.30u IJshockey

Als spectaculaire afsluiting kunt u na afloop van de demonstraties genieten van de ijshockeywedstrijd van het eerste team van  ProClass Dordrecht Lions!

IJssportinDordt
IJssportinDordt is een  nieuw initiatief van de aanbieders van schaatssporten in Dordrecht voor informatievoorziening en de mogelijkheden tot het beoefenen van deze fantastische  ijssporten.

Ter kennismaking organiseert IJssportinDordt clinics  ijshockey, kunstschaatsen en shorttrack tijdens het vrijschaatsen op zondag 19 februari van 10:00 tot 14:00 uur in de Sportboulevard Dordrecht!

De gratis clinics zijn toegankelijk voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Van tevoren aanmelden is niet nodig,  kinderen kunnen gewoon  meedoen. Het vrijschaatsen  begint om 9.30 uur en het eerste uur is  de ‘vroege vogels’ korting van toepassing .

We zien je graag op 19 februari  zelf op het ijs!

Informatie op www.ijssportindordt.nl

Kunstrijdster Lisa Weijer (DDD)
IJshockey
Kunstrij coach Astrid Winkelman met leerling
Shorttrack

Een reactie plaatsen