Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Luuk Sportief festijn tijdens Nationale Sportweek

Luuk Sportief festijn tijdens Nationale Sportweek

Ontdek jouw sport in de Nationale Sportweek!
Heb je een kind in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar? En ben ook zo benieuwd uit welke sporten jouw kind kan kiezen in onze stad? Kom dan samen in de Nationale Sportweek (zondag 17 september) naar het Luuk Sportief Festijn in de Optisport Sportboulevard Dordrecht. Hier kun je op een leuke manier kennismaken met verschillende sporten die in Dordrecht te beoefenen zijn!

Wat is er te doen?
Op de slotdag van de Nationale Sportweek wordt de Sportboulevard omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Tijdens het vrolijke en sportieve festijn gaan we in een ochtend langs drie onderdelen.

1. Allereerst krijgen de kinderen (en ouders) een interactieve theatershow, waarbij de kinderen interactief meedansen en bewegen.

2. Vervolgens zijn er in de gymzaal verschillende sportclinics. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennismaken met sporten als voetbal, judo, volleybal, tennis en nog veel meer. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportaanbieders. Naast de sportaanbieders is ook Toppie Dordrecht aanwezig met cultuur, spel en natuur. Ook is er gelegenheid om gezellig iets te eten en drinken. Sportvrienden Luuk de Leeuw, Sjors het Schaap (Toppie) en Zed de Haai zullen aanwezig zijn om samen met de kinderen te sporten en op de foto te gaan. Tijdens deze 2 uur, kunt u gaan en staan waar u wilt in de sporthal.

Programma
9:30-10:00 uur                 Deuren open/ inloop
10:00-10:30 uur               Opening + interactief warming-up
10:30-12:30 uur               Sporthal clinics
11:45-12:30 uur                IJssport clinics (*11:30 uur bij ingang ijshal staan)

Inschrijven voor de ijssport clinics is helaas niet meer mogelijk. We zitten vol.

Wij bieden een gratis proefles tijdens één van onze lesuren op maandag, woensdag en zaterdag.
Inschrijven is mogelijk via kennismaken door proef- en snuffellessen.

Helma Zock

Comments are closed.