Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Maatregelen Corona in verband met trainingen en schaatslessen

Maatregelen Corona in verband met trainingen en schaatslessen

Na de succesvolle zomerstage Dynamic Dordt Days 2020 zullen de trainingen op de Optisport Sportboulevard worden voortgezet en zullen ook de lessen basisschaatsen weer starten. We beginnen op maandag 31 augustus, woensdag 2 september, vrijdag 4 september en zaterdag 12 september. 

Wij zijn dan ook super blij dat er weer geschaatst kan worden met inachtneming van de maatregelen rondom Corona.
Daarom  vragen wij nog even uw aandacht voor het volgende:

Kunstrijvereniging De Drechtsteden  blijft de richtlijnen van het RIVM volgen.
Als eerste willen wij u er nog eens op attenderen dat iedereen met ( lichte) klachten die corona gerelateerd zouden kunnen zijn, verzocht wordt om zich te laten testen en te wachten op de uitslag alvorens naar de ijsbaan te komen.

Ook als je lichte klachten hebt kunnen we besluiten om de toegang tot het ijs/sportboulevard te weigeren in ons aller belang.

Ten tweede wijzen wij erop dat een ieder die terugkomt van een schaatskamp of vakantie uit een gebied met code oranje en rood bij ons 14 dagen niet op het ijs kan.

Gezondheid staat nog steeds voorop!

We kijken er naar uit jullie weer te zien op de Dordtse ijsbaan!

Bestuur en trainersteam
Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Helma Zock

    Comments are closed.