Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Nieuwe Coronamaatregelen per 28 november 2021

Nieuwe Coronamaatregelen per 28 november 2021

Onderstaande informatie is gebaseerd op de maatregelen die gelden vanaf 28 november 2021

Het is met ingang van zaterdag 6 november verplicht een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst in onze accommodatie voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wij vragen je om je telefoon met de CoronaCheck-app en een geldig legitimatiebewijs bij de hand te houden op het moment dat je onze accommodatie betreedt. In verband met het scannen van de QR-code raden wij je aan om iets eerder te komen dan gebruikelijk.

Het is verplicht een mondkapje te dragen in alle publieke binnenruimtes. Dit mag af tijdens het sporten of wanneer je op een vaste zitplaats in de horeca plaatsneemt.

Het is verplicht om 1.5 meter afstand te houden in onze accommodatie. Dit geldt niet voor personen binnen één huishouden.

Het was al verplicht een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst in onze horeca voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt nog steeds.

De Optisport Sportboulevard Dordrecht sluit om 17:00 uur.

Er mag geen publiek aanwezig zijn bij amateursport en professionele sport. De tribunes zijn niet toegankelijk tijdens lessen en trainingen.

Wij zijn ondanks deze extra maatregel in ieder geval blij dat we jullie kunnen blijven ontvangen.
Om dit zo te houden vragen wij iedereen de maatregelen te respecteren. Hiervoor bij voorbaat dank!

Helma Zock

Comments are closed.