Schaatslessen in de zomer tijdens de Dazzling Dordt Days

Ook dit jaar organiseert de vereniging weer de leuke zomerstage  Dazzling Dordt Days.  Naast dat je erg veel leert en snelle vooruitgang gaat boeken, zijn er ook dans/bewegingslessen, knutselen we, eet je elke dag bij ons de lunch en  is het super leuk om met elkaar de hele week met je favoriete sport bezig te zijn. Wij hopen dat jullie allemaal mee komen doen.
De verwachte aanvangstijd  voor de basisgroep is 10.00 uur en om 15.15 uur verwachten we weer klaar te zijn.

Natuurlijk kan je ook inschrijven voor de snelcursus en kan je 3 of 5 ochtenden van 11.30-12.30 uur mee doen met de les.

Kinderopvang
Nieuw dit jaar als  service  is de  opvang voor uw kinderen. Indien het lastig is met werk kunt u uw kind vanaf 8.30 uur brengen en om uiterlijk 18.15 uur weer ophalen.

De kosten voor deze opvang zijn  € 4,00 per uur. Indien u hier gebruik van wenst te maken dit graag vermelden in het vakje opmerkingen bij de inschrijving.

Aan het einde van elke week zal de basisgroep in de laatste les laten zien wat er geleerd is in de vorm van een kleine show. Hier zal in de gehele week, naast de reguliere lessen,  voor getraind worden.

Leden van DDD krijgen een extra korting bij deelname aan Dazzling Dordt Days.  Informatie en het inschrijfformulier.

Een reactie plaatsen