Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Trophy en podiumplaatsen voor Dordtse kunstrijdsters in Den Bosch

Trophy en podiumplaatsen voor Dordtse kunstrijdsters in Den Bosch

Dit weekend werd in het Sportium Den Bosch de jaarlijkse Ann Beukers Trophy verreden, georganiseerd door  de Bossche Kunstrijvereniging BKV.

In de categorie Advanced Novice won Emilie Schop van DDD de Ann Beukers Trophy 2020.

In het klassement  Advanced Novice was het zilver voor Emilie en als verrassing ontving zij een extra waarderingsprijs. Tijdens deze door de  Bossche Kunstrijvereniging  (BKV) georganiseerde wedstrijd wordt  elk jaar de Ann Beukers Trophy uitgereikt aan de meest complete rijder/ster in sprongen en componenten  in de categorieën  Basic Novice, Adv. Novice, Junioren en Senioren.

Demi Sijswerda  eindigde in de Junioren dames op de 3e plaats en met het brons heeft zij dit weekeinde een hele mooie carrière in het wedstrijdcircuit kunstrijden afgesloten.

Zilver voor Sanne Haanstra
In de categorie  Advanced novice B eindigde de Dordtse Sanne Haanstra (18)  op de 2e plaats

Zilver en brons voor Mini’s  Lucia en Mandy:
In de categorie Mini’s waren er succes voor de jonge rijdsters Lucia van Steenis (8) uit Berkel en Rodenrijs en Rotterdamse Mandy van den Dries (9). In een groot veld van 20 rijdsters mochten zij op de 2e en 3e plaats van het podium hun prijzen in ontvangst nemen.

Lees verder

Helma Zock