Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie

Wij doen mee aan de Grote Clubactie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor extra lessen en trainingsfaciliteiten.

Kunstschaatsen is meer dan een diploma halen en daarom willen we onze leden die de basisschaatslessen volgen in het komende seizoen een andere les aanbieden, bv de eerste stappen naar een dansje op het ijs of bewegen op muziek en de leden van de wedstrijdgroep kunnen meer trainingstijd of iets extra’s aanbieden om zich nog beter te ontwikkelen in deze mooie sport.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten zijn ook voor onze vereniging hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Helma Zock

Comments are closed.