Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Wij doen mee aan de Rabo Clubsupport. Stem je op ons?

Wij doen mee aan de Rabo Clubsupport. Stem je op ons?

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!
Met Rabo ClubSupport bieden zij kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club Kunstrijvereniging De Drechtsteden haar doel te behalen? Als lid van de Rabo Bank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.
Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport#RaboClubSupport#decooperatieveRabobank#ddd_kunstrijden_nl Stem je ook op ons? Wij zijn te vinden onder K.R.V. de Drechtsteden.
Hoe werkt het stemmen in de app?Door in te loggen in de app of op de Rabo website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Helma Zock

    Comments are closed.