Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Afscheid trainster en hoofdcoach Nicole Goossens

Afscheid trainster en hoofdcoach Nicole Goossens

We zijn niet gelukkig met haar vertrek, maar wel blij dat we onze trainster-hoofdcoach Nicole Goossens een mooi afscheid konden aanbieden zaterdag op de ijsbaan.

Velen wisten de weg te vinden en kwamen afscheid van Nicole nemen. Met een mooi gesproken woord door onze voorzitter Petra van Rooij en het overhandigen van een cadeau en bloemen werd het officiële deel opgevolgd door een “surprise act” op het ijs. Een humoristisch optreden wat Nicole wel kon waarderen en van stond te genieten. Daarna was er voor iedereen een drankje, de Brabantse koffietafel en gelegenheid om cadeaus te overhandigen en afscheid te nemen.

Wij gaan Nicole ontzettend missen en bedanken haar voor alle jaren gepassioneerd trainen en coachen in het DDD trainersteam.

Een artikel met de titel ‘Ik stop nu ik nog van het kunstschaatsen houd’ verscheen op schaatsen.nl

Helma Zock

Comments are closed.