Plan nu uw route via Google Maps.
Sportboulevard
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station van Dordrecht is de accommodatie bereikbaar met bus lijndienst 7, 13, 16, 19, 166, 168 en 388 richting bushalte Albert Schweitzer Ziekenhuis. De Sportboulevard ligt op één minuut lopen van het ziekenhuis is bij aankomst direct zichtbaar en niet te missen.

Vanaf Station Dordrecht Zuid is het slechts 5 minuten lopen naar de Sportboulevard.

Bereikbaarheid per auto:

Vanaf de A15 (Gorinchem):
Volg op het knooppunt Gorinchem de A15, E31 richting Rotterdam. Rijd na 16 km de oprit op (Papendrecht [afslag 23]). Ga na 0.6 km linksaf de N3 op richting Papendrecht. Neem na 5.4 km de afrit op.
Ga na 0.5 km linksaf de Laan der Verenigde Naties op richting Albert Schweitzerziekenhuis (lokatie Dordtwijk). Ga na 90 m rechtdoor de Overkampweg op richting Albert Schweitzer. Neem na 300 m de eerste afslag. U rijdt het parkeerterrein op en bent gearriveerd bij de Sportboulevard.

Vanaf de A16 (Rotterdam):
Volg op het knooppunt Ridderkerk-Noord de A16, E19 richting Breda/Dordrecht. Rijd na 14 km de oprit op (Randweg Dordrecht[afslag 20]). Ga na 500 m linksaf de Provincialeweg (N3) op richting Dordrecht. Rijd na 3.2 km de oprit op (Overkampweg) richting Albert Schweitzer. Ga na 400 m rechtsaf op de Overkampweg richting Albert Schweitzer. Neem na 250 m de eerste afslag rechts. U bent gearriveerd bij de Sportboulevard.

Vanaf de A16 (Breda/Roosendaal):
Volg op het knooppunt Klaverpolder de A16, E19 richting Rotterdam. Rijd na 8.5 km rechts de oprit van de N3 op (Randweg Dordrecht,afslag 20) richting Dordrecht. Ga na 0.5 km rechtsaf op de Randweg (N3) richting Dordrecht. Rijd na 3 km de afrit op (Overkampweg) richting Albert Schweitzer. Ga na 400 m rechtsaf op de Overkampweg richting Albert Schweitzer. Neem na 250 m de eerste afslag naar het parkeerterrein. U bent gearriveerd bij de Sportboulevard.

De parkeergarage onder de Sportboulevard biedt ruimte aan 160 plaatsen, waardoor u uw auto altijd veilig kan parkeren.

In de parkeergarage en op het parkeerterrein is veel ruimte om te parkeren. Er zijn ook diverse parkeerplaatsen voor gehandicapte sporters en/of bezoekers.
Deze plaatsen zijn aangegeven op de plattegrond.

De gehandicaptenparkeerplaatsen in de parkeergarage en voor de ingang van de Sportboulevard hebben een andere aanrijroute dan die op het parkeerterrein. Op het kaartje zijn deze routes met een stippellijn aangegeven.

De parkeervoorzieningen bij de voordeur worden vooral gebruikt voor rolstoelvervoer. De parkeerplaatsen in de parkeergarage bevinden zich dicht bij de lift naar de Sportboulevard. Zo kunnen bezoekers of sporters direct de accommodatie betreden. Uiteraard kunnen zij ook van de andere dichtbijgelegen plaatsen gebruik maken.

Het is mogelijk dat de parkeervoorzieningen of aanrijroutes door werkzaamheden in het gebied tijdelijk wijzigen.

Plan nu uw route via Google Maps.
Sportboulevard
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht