Lesaanbod volwassenen

Wij hebben een uitgebreid lesaanbod voor volwassenen. Vanwege de grote belangstelling voor onze lessen is het momenteel niet mogelijk om proef- en snuffellessen aan te bieden en nieuwe leerlingen te plaatsen.

Lestijden
Maandag            17.15-18.15 uur Het maximale aantal leerlingen voor deze les is bereikt. Op dit moment kunnen wij geen proefles aanbieden of nieuwe leerlingen plaatsen.
Woensdag         16.30-17.30 uur Het maximale aantal leerlingen voor deze les is bereikt. Op dit moment kunnen wij geen proefles aanbieden of nieuwe leerlingen plaatsen.
Vrijdag                9.30-10.30 uur Het maximale aantal leerlingen voor deze les is bereikt. Op dit moment kunnen wij geen proefles aanbieden of nieuwe leerlingen plaatsen.
Vrijdag 10.30-11.30 uur volwassenen – Het maximale aantal leerlingen voor deze les is bereikt. Op dit moment kunnen wij geen proefles aanbieden of nieuwe leerlingen plaatsen.
Zaterdag            13.00-14.00 uur  jong volwassenen tot 30 jaar – Het maximale aantal leerlingen voor deze les is bereikt. Op dit moment kunnen wij geen proefles aanbieden of nieuwe leerlingen plaatsen.

Omdat op dit moment de les voor volwassenen op de maandag en woensdag vol is, is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Zodra er een plek beschikbaar komt zullen wij u hierover informeren.
Deze schaatslessen zijn geschikt voor beginners maar ook als je je technieken wilt bijschaven.

Kennismaken met de lessen is mogelijk na aanmelding voor een gratis proefles.
Vind je het lastig om te beoordelen of je wekelijks de lessen wil gaan volgen schrijf dan in  voor 4 snuffellessen. Voor deze 4 lessen is de bijdrage € 40,00 .
Inschrijfformulier proef- en/of snuffellessen.

Knipkaart
Na de proef les of snuffellessen is het mogelijk om wekelijks de lessen te blijven volgen en lid te worden van DDD.
Wil je de wekelijkse lessen komen volgen maar weet je zeker dat je niet elke week kunt dan is de knipkaart een optie.
Voor de lessen op maandag, woensdag en vrijdag is het mogelijk een knipkaart te kopen die recht geeft op 10 lessen van een uur en kost € 130,00.
Deze regeling wordt uitsluitend aan de volwassenen aangeboden.
Lidmaatschap van de vereniging is hierbij per 1-1-2024 verplicht .
Je betaalt bij aanvang eenmalig € 45,00 inschrijfgeld (inclusief trainingsvest met logo) en € 70,00 contributie op jaarbasis.

De lessen op zaterdag van 13.00-14.00 uur blijven uitsluitend mogelijk voor het hele seizoen met een lidmaatschap van DDD.
Diplomaschaatsen is zonder extra kosten mogelijk voor diegenen die lessen volgen met een knipkaart binnen het lidmaatschap van DDD.

Snelcursus schaatsen:
Volwassenen kunnen ook inschrijven voor de snelcursus schaatsen, die wordt aangeboden in de  herfst- , voorjaars-, mei- en in de zomervakantie en ontvangen de ledenkorting .