In de meivakantie organiseren wij een
3 daagse snelcursus schaatsen

van 3 t/m 5 mei 2022

In de  lessen van 8.45-10.15 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. 
De prijs van de cursus is  € 55,00 (leden van DDD € 37,50 ).
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname.
Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk.
De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor 4 snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

De lessen worden Coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd. Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs?

Inschrijfformulier