Coaches team DDD
Hoofdcoaches: Nicole Goossens en Marieke Kruithof.
VTO coaches regio Zuid-Holland. Geven leiding aan het trainersteam DDD

Winnie Dekker, Romy de Sterke en Terai Hoogeboom zijn
intern opgeleid bij DDD en hebben de benodigde KNSB opleiding gevolgd en behaald.

Choreograaf:

Ballet en dans wordt gegeven door een diplomeerde allround dansdocent.

Verzorging
Tijdens Dynamics  is het mogelijk een massage te boeken bij sportmasseur Caroline van Harskamp. Voor het afvoeren van afvalstoffen uit de spieren en het los maken van de spieren kan er een massage van 30 minuten geboekt worden bij de sportmasseur. De massages worden apart afgerekend tijdens de stage.

Küren
Tijdens de Dynamic  Dordt Days is het mogelijk om küren te laten maken en perfectioneren door

Privélessen bij de DDD coaches:
Technische training
Levelen  door  technical specialist Marieke Ter-Kruithof

Pro spinner door  de DDD trainsters.
De Pro Spinner:
De evenwicht simulator van Alexei Mishin.
Langs een lijn lopen of op een schommel zwaaien gaat allemaal om je balans en evenwicht bewaren. Stel je eens voor, een kunstschaatser staat op dunne ijzers en doet allerlei sprongen en pirouetten hierop. Om dit goed te kunnen doen, is een hoog niveau qua balans en evenwicht nodig. Wat is de beste manier om dit buiten het ijs te trainen? Op de Pro Spinner!
De Pro Spinner geeft elke schaatser de mogelijkheid zijn / haar coördinatie te verbeteren. Coördinatie is van groot belang  in elk aspect van het kunstschaatsen. De Pro Spinner ontwikkelt het gevoel voor evenwicht en het  muscle memory zodat de kwaliteit van de sprongen aanzienlijk verbetert.  Doordat de schaatser ook sprong oefeningen doet op de Pro Spinner zal het makkelijker zijn om techniek en snelheid op het ijs toe te passen waardoor de kwaliteit van de sprongen vooruit zal gaan.
Op de Pro Spinner worden ook pirouettes getraind zodat deze met hogere snelheid uitgevoerd gaan worden op het ijs. Moeilijkere variaties zullen hierdoor op het ijs makkelijker aan te leren zijn.
Iedere schaatser traint op zijn of haar eigen niveau, ook op de Pro Spinner. Elke schaatser kan groeien binnen zijn of haar capaciteiten tot een hoger niveau.  Core  Stability en explosieve kracht zijn enorm belangrijk voor het kunstschaatsen en dat is juist wat er getraind wordt op de Pro Spinner. Dit wordt getraind doordat de schaatser rond gedraaid wordt en tegelijkertijd allerlei oefeningen doet of juist één vaste positie aanneemt en zo sterk mogelijk stil staat zodat de draaisnelheid verbetert.
Binnen DDD werken we al geruime tijd met de Pro Spinner en zien veel vooruitgang bij onze schaatsers op alle bovenstaande aspecten. Daarnaast ontvangen veel positieve feedback van onze rijders en zien we de resultaten op het ijs!
Ervaring leert ons,  1x per week is niet voldoende. Voor gebruik van de zeer effectieve  Pro spinner is beperkt plaats en kan er maximaal 3 x  p.w. worden ingeschreven door niet DDD leden.
DDD leden volgen een eigen programma.
Deze kunnen worden geboekt via het inschrijfformulier.
Tarieven voor de Pro Spinner kunnen worden opgevraagd op het mailadres dynamic.dordt.days@gmail.com

Coaches team DDD
Headcoaches:
Nicole Goossens and Marieke Kruithof. The coaches of the regional talent center in Dordrecht.
DDD team coaches:
Winnie Dekker, Romy de Sterke en Terai Hoogeboom. Licensed by the KNSB.
Choreographer:
A professional and experienced choreographer. 
Ballet and danceclasses are given by a certified dancecoach.

Inschrijfformulier