Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

De eerste International Skate Dordrecht op 23 en 24 september op de Optisport Sportboulevard Dordrecht

De eerste International Skate Dordrecht op 23 en 24 september op de Optisport Sportboulevard Dordrecht

Op 23 en 24 september wordt de eerste International Skate Dordrecht verreden op de Optisport Sportboulevard Dordrecht. Tijdens dit wedstrijdweekend zullen kunstrijders in diverse categorieën hun küren rijden. Er zal gejureerd worden door een internationaal jurypanel met technische ondersteuning door de KNSB.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht organiseert deze wedstrijd voor de eerste keer en heeft als doel deze jaarlijks te laten terugkeren in Dordrecht. Naast de internationale rijders in diverse categorieën zullen ook de toppers van de organiserende vereniging deelnemen. Na terugkeer uit Japan waar zij deel nam aan de Junior Grand Prix in Osaka, zal ook Juniore Julia van Dijk acte de présence geven in Dordrecht.
De vereniging mag zich ook verheugen met de inschrijving door het Nederlandse paar Dmitry Epstein en Nika Osipova. Zij zullen de discipline paarrijden vertegenwoordigen in Dordrecht.

De wedstrijd start op beide dagen om 9.00 uur. Publiek is zeer welkom op de tribunes.
De entree is gratis.

Wedstrijdinformatie, tijdschema en startvolgorde

Helma Zock

Comments are closed.