Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Julia van Dijk naar WK junioren in Calgary

Julia van Dijk naar WK junioren in Calgary

De Wereld Kampioenschappen Junioren Kunstrijden vinden dit jaar van 27 februari – 5 maart plaats in het Canadese Calgary. Hier strijden diverse internationale toppers (in de disciplines Solorijden Mannen, Solorijden Vrouwen, Paarrijden en IJsdansen) om de medailles en de titel ‘Junior Wereld Kampioen 2023’. 

Onze junioren rijdster Julia van Dijk (16) is met coach Nicole Goossens afgereisd naar het Canadese Calgary voor deelname aan het Wereld Kampioenschap Junioren.
Zij heeft hiervoor de Challenge Cup en het NK kunstrijden afgelopen weekend laten schieten en de kans op de titel Nederlands Kampioene bij de junioren hiermee voorbij laten gaan.
Inzet is om alles op alles te zetten en zo goed mogelijk te presteren tijdens de WK Junioren, op dit moment een hoger doel voor Julia.

Op dit moment is ze goed in vorm en zal a.s. woensdag in actie komen tijdens de korte kür.
Als ze zich kwalificeert zal ze vrijdag de vrije kür rijden.

Een interview met Julia is gepubliceerd op schaatsen.nl

Wedstrijdinformatie

Helma Zock

Comments are closed.