Snelcursus schaatsen zomervakantie 2023 bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen in de periode 31 juli t/m 11 augustus op de Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht.

In de  lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. 
Het cursusgeld is inclusief een certificaat van deelname en de entree van de ijsbaan gedurende de cursus.
Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk.
De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor 4 snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Inschrijfformulier snelcursus schaatsen in de zomervakantie