Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Afscheid trainster Marjan van Dijk na 30 jaar lesgeven.

Afscheid trainster Marjan van Dijk na 30 jaar lesgeven.

Als DDD lid van het eerste uur is Marjan van Dijk altijd zeer betrokken geweest bij “haar cluppie”.
Na 30 jaar lesgeven aan onze jongste basisschaatsers  gaat ze nu haar vrije tijd op  de zaterdagen  anders besteden vooral met haar toekomstige echtgenoot Hans.
Samen met vriendin Irma Blankestijn gaf Marjan zaterdag 26 maart 2022 de laatste les aan onze jonge schaatsers. Deze twee trainsters waren jarenlang samen actief op de ijsbaan en sloten dit vandaag samen op een mooie manier af. Wel met pijn in haar hart want eigenlijk is lesgeven zo leuk en beiden hebben  altijd met zo veel plezier op het ijs gestaan. Irma stopte al eerder met lesgeven.

Vandaag namen we afscheid van Marjan en kreeg zij uit handen van voorzitter Petra van Rooij een mooie bos bloemen en een herinneringsarmband  en van het trainersteam een mooi cadeau.
Het bestuur van DDD heeft Marjan en Irma als dank en waardering  voor hun jarenlange  inzet benoemd  als Lid van verdienste.

Helma Zock

Comments are closed.