Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Julia van Dijk rijdt fantastisch WK Junioren

Julia van Dijk rijdt fantastisch WK Junioren

Kunstrijdster Julia van Dijk plaatste zich voor vrije kür op WK Junioren
Van 14 tot en met 17 april reden de junioren in het kunstrijden om de mondiale titels in het Estlandse Tallinn. Namens Nederland deed onze Julia van Dijk mee.
Zij was er op gebrand om de vrije kür op zondag te willen halen. 
De 16-jarige Julia traint bij onze vereniging bij Nicole Goossens en Marieke Ter-Kruithof en legt haar hele ziel en zaligheid in het kunstrijden en heeft hier de beloning voor gekregen n met een mooie prestatie op de WK Junioren.
Op zaterdag werd ze met een persoonlijk record (54.61 punten) zestiende op de korte kür. Door deze plek bij de beste 24 rijdsters verdiende ze een startplaats voor de vrije kür op zondag.
Julia is na haar Free Program uiteindelijk met 139,76 punten op de 20e plaats geëindigd op dit geweldige internationale toernooi. Wat een super prestatie en wat hebben we mee mogen en kunnen genieten!

Wij zijn super trots op Julia en ons trainersteam.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'ISU WORLD JUNIOR FIGURE SKATING CHAMPIONSHIPS Tallinn 2022'
Julia van Dijk
Helma Zock

Comments are closed.