Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Coole schaatslessen in de zomervakantie op de Dordtse ijsbaan. Nog enkele plaatsen in de 2e week.

Coole schaatslessen in de zomervakantie op de Dordtse ijsbaan. Nog enkele plaatsen in de 2e week.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt tijdens de Dynamic Dordt Days 2023 opnieuw de succesvolle en spetterende snelcursus voor beginnende (kunst)schaatsers en aankomende talenten.
Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent.

De cursus wordt dagelijks van 10.00-11.00 uur gegeven in de periode 31 juli t/m 11 augustus 2023.

De eerste week zit vol maar in de tweede week zijn nog enkele plaatsen. Schrijf dus snel in om verzekert te zijn van deelname.

Wil je eens kijken of kunstrijden dé sport voor jou is of wil je gewoon de basisvaardigheden van het schaatsen leren meld je dan aan voor deelname.

In deze cursus van een uur op 3 of 5 ochtenden leer je de leukste kunstjes en na de cursus kan je echt schaatsen.

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. J Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

Informatie en inschrijven

Helma Zock

Comments are closed.