Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden met 7 rijdsters naar Challenge Cup en Nederlands Kampioenschap

Kunstrijvereniging De Drechtsteden met 7 rijdsters naar Challenge Cup en Nederlands Kampioenschap

Na een zeer lastig corona jaar waarin zeer weinig nationale wedstrijden doorgang hebben kunnen vinden zij wij ontzettend blij dat dit jaar de Challenge Cup en daarmee ook het Nederlands Kampioenschap door kunnen gaan.
De KNSB Challenge Cup, het grootste kunstrij-evenement op Nederlandse bodem vindt dit jaar plaats van 24 t/m 27 februari in Tilburg. Het IJssportcentrum in Tilburg is voor de komende drie jaar het toneel van de Challenge Cup. Dit jaar wordt de Challenge Cup gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap kunstrijden.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden  Dordrecht  zal op dit internationale toernooi vertegenwoordigd zijn met 7 deelnemers in 3 verschillende categorieën. Deze kunstrijdsters hebben zich allemaal gekwalificeerd voor dit toernooi door op nationale en internationale wedstrijden goed te presteren.

Junioren in de Nederlandse top

In de categorie Junioren treden 3 dames aan de start voor DDD; Dani Loonstra (17 jaar), Julia van Dijk (15 jaar) en Lilia Lupanova (14 jaar).

In de categorie Advanced Novice hebben  Gabi Loonstra (13 jaar) en Sharon Luit (14 jaar) zich gekwalificeerd

In de categorie Basic Novice zullen Mandy van de Dries (11 jaar) en Lucia van Stenis (10 jaar) van start gaan.

Wat moet je weten over de Challenge Cup & NK Kunstrijden

Helma Zock

Comments are closed.