Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie

Snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren wij een
3 daagse snelcursus schaatsen van 1 t/m 3 maart 2022

In de  lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. 
De prijs van de cursus is  € 52,50 (leden van DDD € 37,50 ).
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

De lessen worden Coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd. Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs?

De aanmeldingen stromen al binnen. Wil je verzekerd zijn van een plek schrijf dan meteen even in.

Inschrijfformulier

Helma Zock

Comments are closed.