Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Inleveren en verkoop gebruikte schaatskleding en schaatsartikelen

Inleveren en verkoop gebruikte schaatskleding en schaatsartikelen

Tijdens het Gewestelijk Kampioenschap en de Drechtstedenbokaal op 9 en 10 maart organiseren wij voor de tweede maal een 2e hands beurs waarvoor onze leden schaatsartikelen en schaatskleding (geen kunstschaatsen!) voor verkoop kunnen aanbieden.

Inleveren van schaatsartikelen en schaatskleding is mogelijk op de Optisport Sportboulevard bij Mirjam Sijswerda op de volgende tijden:
Maandag 12 februari van 16.30 tot 18.00 uur
Woensdag 14 februari van 16.00-18.00uur
Zaterdag 17 februari van 11.30-13.30 uur

Schaatsartikelen kunnen alleen op deze dagen ingeleverd worden bij Mirjam en niet afgegeven worden bij de balie tijdens de lessen. Wij verzoeken om schaatskleding gewassen en rookvrij in te leveren.
Graag vragen wij elk in te leveren item te voorzien van een prijs, de naam van het lid van DDD en een telefoonnummer.10% commissie van elk verkocht item komt ten goede aan de vereniging.

Niet verkochte spullen kunnen worden opgehaald op13 maart tussen 16.30-18.00 uur.

Helma Zock

Comments are closed.