Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Start schaatslessen met een gratis proefles.

Start schaatslessen met een gratis proefles.

In september starten de wekelijkse schaatslessen bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden op de Sportboulevard in Dordrecht.

Op diverse dagen in de week worden de lessen voor zowel de jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen aangeboden. Met dit uitgebreide lesaanbod is er voor iedereen die wil leren schaatsen wel een mogelijkheid. In de lessen worden de  basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden aangeleerd  maar ook vallen, opstaan, remmen en andere handige moves komen aan bod. Er wordt geoefend voor de te behalen KNSB diploma’s. Jaarlijks wordt er geschaatst voor de te behalen diploma’s in een prettig en ongedwongen groepsverband. Tijdens de lessen wordt er ingedeeld op leeftijd en niveau. 
Door het uitgebreide lesaanbod voor  alle leeftijden is het ook voor jeugd plussers en volwassenen aantrekkelijk om schaatslessen te komen volgen.

De vereniging biedt de mogelijkheid om kennis te komen maken door aan te melden voor een gratis proefles. Wil je nog iets langer kennismaken dan kunnen er tegen een kleine vergoeding nog 4 snuffellessen worden gevolgd alvorens lid te worden. Instroom is het hele seizoen mogelijk.
Schaatsen zijn voor de kennismakingslessen  te huur  bij de vereniging.

Voor wie daarna het hele seizoen (t/m juni) de lessen wil volgen kan zich inschrijven als lid van de vereniging.

Instroom voor een gratis proefles of de 4 snuffellessen is het hele jaar mogelijk en graag begroeten wij enthousiaste leerlingen binnenkort op de Optisport Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10 in Dordrecht.

Informatie over het lesaanbod
Schaatslessen volwassenen
Kennismaken door proef en snuffellessen

Mandy van den Dries
Mandy van den Dries

Helma Zock

Comments are closed.