Bij Kunstrijvereniging de Drechtsteden in Dordrecht  kan je wekelijks schaatslessen volgen.
Je leert de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen worden gegeven op de kunstijsbaan in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers-Koenweg, Dordrecht.

Er is een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) worden de lessen in kleine groepjes aangeboden.

De vereniging heeft ook een uitgebreid lesaanbod voor volwassenen.

Instromen is op elke leeftijd en op elk niveau wekelijks mogelijk.

De lessen op de maandag voor zowel jeugd, jeugdplus en volwassenen zijn vol. De les voor volwassenen op de woensdag en vrijdag is momenteel ook vol. Op dit moment kunnen wij geen proefles/snuffellessen aanbieden op maandag en aan volwassenen op  woensdag en vrijdag.
Het is mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. U kunt dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@ddd-kunstrijden.nl
Zodra er een plek beschikbaar komt zullen wij u hierover informeren.
Nieuw lesuur voor beginnende volwassenen op vrijdagochtend
Vanwege de grote belangstelling voor onze schaatslessen voor volwassenen zijn alle groepen vol en hebben wij gekeken naar een uitbreiding van het aanbod.
Vanaf vrijdag 17 februari 2023 starten wij een nieuw lesuur voor beginnende volwassenen van 10.30-11.30 uur. Deze groep zal starten als er minimaal vijf inschrijvingen zijn.

Gratis proefles en snuffellessen:
Je kunt ter kennismaking mee te doen met een gratis proefles of je volgt 4 aaneengesloten snuffellessen tegen een vergoeding van  €40,00.
Vooral voor jonge kinderen is deze  langere periode om te wennen aan de lessen een uitkomst.

Na het volgen van een proefles of de snuffellessen kan er besloten worden om lid te worden van de vereniging en het hele seizoen de lessen te volgen.

Inschrijven voor een gratis proefles en/of aanvullend snuffellessen.

Na inschrijving verloopt vrijwel alle communicatie via mail. Het is dus erg belangrijk dat wij in het bezit zijn van een juist en actueel mailadres en dat uw spamfilter mail van deze website toestaat.

Snelcursus schaatsen:
In alle vakanties organiseert de vereniging een snelcursus schaatsen.