De wedstrijd werd verreden op 2 en 3 april 2022 in alle solo categorieën.
Locatie: Sportboulevard Dordrecht, Fanny-Blankers-Koenweg 10 , 3318 AX Dordrecht 

Wedstrijdinformatie

In de categorie Mini’s waren de 1e en 2e plaats voor Noëlle Dekker (11) uit Sliedrecht en Jasmijn Joosen (10) uit Rotterdam.

In de categorie Midi’s waren de 1e en 2e plaats voor de Dordtse Veerle van de Ven  (12) en Lotus Versendaal (12) uit Strijen Sas.

In de categorie Maxi’s 2 is Papendrechtse Sterre Petra (20) Gewestelijke Kampioene,  het zilver werd gewonnen door Sacha van der Beek (22) uit Maasdam.


In de categorie Basic Novice B eindigden Maya van Mensvoort (18) uit Breda en de Dordtse Esra Drijver (17) op de 1e en 2e plaats.

In de categorie Advanced Novice B eindigde de Dordtse Sanne Haanstra (20) op de 1e

In de categorie Basic Novice  A dames is Mandy van den Dries (11) uit Rotterdam Gewestelijk Kampioene geworden en  Lucia van Stenis (10) uit  Berkel Rodenrijs mocht een prima 2e plaats noteren.

In de categorie Advanced Novice A eindigde Kira van Mensvoort (14) uit Breda op de 1e plaats, op de 2e plaats Gabi Loonstra (13) uit Barendrecht en Sharon Luit (15)   uit Heemskerk mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen.

In de categorie Senioren A werd Cheyenne Knoester (20) Gewestelijk Kampioene.

In de categorie Junioren A eindigden de 5 Junioren rijdsters van DDD op de eerste 5 plaatsen en werd Julia van Dijk uit Tilburg (16) Gewestelijk Kampioene, gevolgd op de 2e plaats door de Nederlands Kampioene Dani Loonstra (17) uit Barendrecht en de Haagse Lilia Lupanova (14) mocht het brons in ontvangst nemen. Op de 4e en 5e plaats de Dordtse Emilie Schop (16) en de Haagse Jane Knoester (16).