Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Gewestelijk Kampioenschap Zuid Holland en Drechtstedenbokaal 2024

Gewestelijk Kampioenschap Zuid Holland en Drechtstedenbokaal 2024

De Optisport Sportboulevard Dordrecht is het komende weekend het toneel voor het Gewestelijk Kampioenschap Zuid-Holland . Tegelijk wordt op zondag 10 maart de Drechtstedenbokaal 2024 verreden.
De toppers uit het Gewest Zuid Holland komen in actie tijdens het Gewestelijk Kampioenschap. Van Mini’s tot Adults, Junioren, Senioren en de Nederlandse kampioenen ijsdansen gaan strijden voor de titel Gewestelijk Kampioen.

De rijders in de SPA categorie (starters, pupillen en aspiranten) komen zondag in actie tijdens de jaarlijks door Kunstrijvereniging De Drechtsteden georganiseerde Drechtstedenbokaal.

De wedstrijd begint op zaterdag om 12.15 uur en duurt tot 18.30 uur (prijsuitreiking).
Zondag wordt om 8.00 uur gestart met de Drechtstedenbokaal en worden in de middag de lange Küren voor het Gewestelijk Kampioenschap verreden. De prijsuitreiking is om 17.30 uur.

Het wordt een spektakel waarbij publiek van harte welkom is. De entree is op beide dagen gratis.

Voor wie niet in de gelegenheid is om de wedstrijd live mee te beleven wordt een gratis livestream verzorgd door Show Your Skill .Online
Kijk gezellig mee via het gratis You Tube kanaal van Show Your Skill.Online

foto’s: Piet van Es

Helma Zock

Comments are closed.